PRIMA ETAPA A CONCURSULUI ”STII SI CASTIGI” S-A FINALIZAT CU SEMINARUL TEOLOGIC ”PATRIARH TEOCTISTUL”

PRIMA ETAPA A CONCURSULUI ”STII SI CASTIGI” S-A FINALIZAT CU SEMINARUL TEOLOGIC ”PATRIARH TEOCTISTUL”

Etapa pe liceu a concursului de cultură generală ”Știi și câștigi” s-a încheiat marți, 31 martie 2015, la Seminarul Teologic ”Patriarh Teoctistul”, ultima unitate de învăţământ participantă.
Prezent la deschiderea evenimentului, primarul Nicolae Barbu le-a transmis succes celor 24 de elevi înscriși în competiție și le-a urat ca cei mai buni să câștige. De asemenea, profesorul Ion Dincă, membru al juriului și reprezentant al Consiliului Local al Seniorilor a ținut să transmită câteva cuvinte de încurajare și să-i invite pe concurenți la faza pe municipiu când vor fi desemnați câștigătorii fiecarui an de studiu de la toate liceele înscrise în concurs.
Din juriu au mai făcut parte Anne Marie Gachichevici, reprezentanta Consiliului Local al Tinerilor, organizator al concursului alături de Consiliul Local al Seniorilor, profesorul Ion Truță și părintele profesor Edmond Nicolae, directorul seminarului teologic. Moderatorul concursului a fost Mugurel Roșu, Kiss FM, iar întrebările au fost adresate și concepute ad-hoc de către dr. Cosmin Georgescu.
În ceea ce privește concursul în sine, acesta a fost un exercițiu reușit, candidații au fost foarte bine pregătiți, și a fost nevoie de mai multe runde de întrebări suplimentare pentru departajarea câștigătorilor.
Cei patru câștigători au fost Cristică Florin (clasa XII-a), Postei Andrei (clasa XI-a), Crăciunică Andrei (clasa X-a) și Preda Alexandru (clasa IX-a). Aceștia au fost recompensați cu diplome și cărți din partea Episcopiei Giurgiu, ceilalți primind diplome de participare.
Concursul s-a încheiat cu o fotografie de grup în holul clădirii seminarului.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul EXPOZITIE DE ARHITECTURA PENTRU VALORIFICAREA VESTIGIILOR CETATII GIURGIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.